Excel

Werk je voor je werk af en toe met data? Maak je bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks dezelfde analyse of zou je die jaarlijkse rapportage graag wat interactiever wil maken? Kijk dan eens of deze webinar iets voor je is.

Wat ga je leren?

In vijf korte videos let ik je uit hoe een Facebook dashboard kunt maken. In het dashboard maak je een maandelijks overzicht van het bereik en de betrokkenheid van de posts op een FB pagina. Daarnaast leg ik uit hoe je posts met elkaar kunt vergelijken, in dit geval door te kijken naar de verschillen in bereik of betrokkenheid van korte, middel en lange posts.

In onderstaande video leg ik uit wat je gaat leren in de webinar. Als het past bij wat jij graag zou willen leren over excel, schrijf je dan hier in.Ik schrijf me in!

Hoe werkt het?

Vanaf maandag 2 april krijg je elke dag een video in je mail. In vijf korte videos leer je zo een excel dashboard te maken. Je krijgt een oefenbestand zodat je zelf aan de slag kunt, maar je kunt natuurlijk ook de data van je eigen FB gebruiken en zo je eigen FB dashboard maken.

Schrijf je in, zodat je gelijk een mail krijgt als een nieuwe, gratis video online staat!Ik schrijf me in!